De første i Norden: AnnoAnno indgår samarbejde med engelske Scarlett & Jo

Scarlett & Jo05/01-2018

I AnnoAnno er vi stolte over at fortælle, at vi som de eneste i Norden har indgået et samarbejde med Scarlett & Jo, der er et af de førende plus size brands i England.

Flotte udskæringer, markerede taljer og smukke farver på fine overdele og skønne kjoler til hverdag og fest. Det er hvad Scarlett & Jo kan levere, og det er lige præcis det, vi er faldet for.

Scarlett & Jo er stiftet af designeren Gifi Fields, der startede sin karriere tilbage i 1960’erne. Han har tidligere i sin karriere designet tøj for prominente stormagasiner som Harrods i London, Nordstrom i USA og franske Gallerie LaFayette. Sammen med sit lille team af designere har han i dag base i London.

Fokus på formerne
I stylingafdelingen var vi meget begejstrede for at kigge Scarlett & Jos meget fine udvalg igennem. Det var ikke nemt at begrænse os, da vi bestilte varer hjem til test for at kunne vælge det bedste ud til de bokse, vi sender til jer i den kommende tid.

Vi lagde i sidste ende vægt på at vælge tøj, der fremhæver formerne med v-hals og bindebånd til at markere taljen. Der er overdele til både hverdag og fest, og der er flere kjoler på vej til vores lager til de kommende festlige lejligheder i anledning jul og nytår.

På billedet ovenfor kan du se de første styles, som vi har fået hjem.

Hvad er AnnoAnno? 

AnnoAnno er personlig styling og inspiration til dig, der bruger størrelse 42 til 56 og samtidig er træt af at gå i forretninger med et uoverskueligt udvalg og ubekvemme prøverum. Vil du have din egen personlige stylist? Udfyld din stylingprofil her

Vil du bare have den korte udgave af, hvordan du kan få din egen peronlige stylist fra AnnoAnno, kommer den her:
– Du udfylder din stylingprofil på vores hjemmeside
– Din personlige stylist vælger det bedste tøj til dig med afsæt i din stylingprofil
– Du modtager din boks og prøver tøjet
– Du betaler kun for det tøj, du vælger at beholde – resten sender du bare retur (fri fragt og retur)
– Det koster 100 kr. at få en boks med lækkert tøj stylet af din personlige stylist – men beholder du bare ét stykke tøj fra din boks, refunderer vi beløbet

Her kan du læse mere om vores koncept

Alt det bedste,
Camilla, stylist

Kommentér på indlægget

Vil du have inspiration løbende? Så følg med herTilmeld nyhedsbrev

Vil du gerne få seneste modenyheder fra professionelle stylister? Så skriv dig op til nyhedsbrevet.