De første i Danmark: AnnoAnno indgår samarbejde med tyske Studio Untold

31/05-2018

I stylingafdelingen er vi SÅ stolte over at kunne fortælle, at AnnoAnno som de første i Danmark, har formået at indgå et samarbejde med det tyske plus size-brand Studio Untold. AnnoAnno’s unikke shoppingkoncept var en af de afgørende årsager til, at vi som de første har fået muligheden for at introducere Studio Untold på det danske marked.

Selv siger Marc Brocato, der er chef for Studio Untolds internationale markeder, dette om AnnoAnno:

“I immediately fell for the AnnoAnno concept. Offering a personal stylist to help picking out clothes adds a complete new dimension to shopping, which I think is really great and is something we at Studio Untold want to support and be a part of”

 

Hvad kan du forvente af Studio Untold?

Knald på farverne, flotte print og fokus på taljen. Overdele der både kan sættes sammen med et par rå jeans eller en mere feminin nederdel. Vi faldt for Studio Untold, da de enkelte dele i deres kollektion bare er så pokkers flotte og brugbare, så man kan skifte ”look” alt efter hvordan man sammensætter det. Studio Untold har også et meget skarpt øje på hvad der sker på den internationale modescene, hvilket vi synes er virkelig spændende.

Marc Brocato beskriver Studio Untold således:

“With Studio Untold you will find inspiring fashion especially for women who are young at heart that are blessed with a curvy figure and often look in vain for trendy clothes in large sizes. When designing the collections for Studio Untold, the latest trends are always used and are inspired by the big fashion shows in the world. Because no woman should “live without” fashionable clothes due to their size”

Vi håber, I kommer til at dele vores begejstring og tager godt imod vores nye brand, som vi er rigtig glade for at kunne lægge i jeres bokse, når det matcher stilprofilen.

 

AnnoAnno er personlig styling og inspiration til dig, der bruger størrelse 42 til 56. Hvis du endnu ikke har oprettet din stilprofil, kan du læse mere her: https://annoanno.dk////////////////////////////////////////

Kommentér på indlægget

Vil du have inspiration løbende? Så følg med herTilmeld nyhedsbrev

Vil du gerne få seneste modenyheder fra professionelle stylister? Så skriv dig op til nyhedsbrevet.