AnnoAnno – konceptet til dig der drømmer om en personlig stylist

05/11-2017

AnnoAnno er et nyt onlinekoncept til dig som bruger størrelse 42-56. Hos AnnoAnno er det vores mission, at det skal være en positiv og inspirerende oplevelse at shoppe nyt tøj.  Derfor får du hos os din egen personlige stylist, der vælger tøj til dig med afsæt i din stil og dine behov.

Vi har en række professionelle stylister, der køber det bedste tøj fra de bedste kollektioner hjem til vores lager. Efterfølgende er det din personlige stylist som vælger det tøj, der passer bedst til dig ud fra din stil, behov og budget.

Kort om konceptet:

– Du udfylder din stylingprofil på vores hjemmeside med betalingsoplysninger

– Din personlige stylist vælger det bedste tøj til dig med afsæt i din stylingprofil

– Du modtager din boks og prøver tøjet i ro og mag derhjemme

– Du betaler kun for det tøj, du vælger at beholde – resten sender du bare retur (fri fragt og retur)

– Det koster 100 kr. at få en boks med lækkert tøj stylet af din personlige stylist – men beholder du bare ét stykke tøj fra din boks, refunderer vi beløbet

Vil du have din egen personlige stylist? Udfyld din stylingprofil her

 

Her kommer den lidt længere fortælling om vores koncept

Hvordan fungerer det?
På AnnoAnno.dk udfylder du din personlige stylingprofil. Her beskriver du din stil og hvilke pasformer, du bedst kan lide. Her kan du også fortælle, hvad du gerne vil fremhæve og skjule ved din krop. Endelig oplyser du også dit budget, som tager afsæt i, hvad du normalt plejer at bruge på et stykke tøj – dette gør at stylisten ikke finder tøj der er i en prisklasse, som ikke passer til dig.
Med afsæt i din stylingprofil udvælger din stylist det bedste tøj til dig, og vi sender tøjet til dit nærmeste posthus. Så har du 14 dage til at prøve tøjet, inden du returnerer det, du ikke ønkser at beholde. Du betaler kun for det tøj, du beholder. Der er fri fragt og retur, også hvis du ønsker at bytte tøj til en anden størrelse.

Hvad koster det, og binder jeg mig til noget jeg ikke kan komme ud af?
Det koster 100 kr. når din personlige stylist sammensætter en boks med tøj til dig – men dette beløb refunderer vi til dig i form af rabat, hvis du vælger at beholde bare ét stykke tøj i den boks som du modtager. Hvor ofte du vælger at få din egen stylist til at give dig en styling er helt op til dig!

De fleste af vores kunder vælge at tegne et abonnement, så de automatisk får deres stylist til at sammensætte en boks enten hver anden eller tredje måned. Du kan altid vælge at bestille en ekstra boks mellem de faste leveringer. Du kan naturligvis også bare bestille boksene enkeltvis, når du har behov for nyt tøj. Der er ingen binding på vores abonnementsløsninger og du kan altid fra den ene dag til den anden sætte det på pause eller opsige, hvis du ikke lige står og mangler tøj på det pågældende tidspunkt.

Du kan læse endnu mere om vores koncept i vores i FAQ, som du finder her.

Hvem er min stylist?
For at vi for alvor kan gøre en forskel, er det vigtigt for os at have det bedst mulige kendskab til vores kunders behov og udfordringer. Derfor er vores stylister selv en del af målgruppen. De har mange års erfaring fra detailhandlen og modemagasin med fokus på plus size-tøj. En viden de omsætter de til at finde det bedste tøj til dig og dine behov samt at give dig gode stylingtips til det tøj, vi sender til dig.

Men hiver I så pengene for personlig styling hjem ved at tage højere priser for tøjet?
Nej. Hos os koster tøjet det samme som andre steder på nettet og i fysiske butikker.

Hvad koster tøjet i boksen så?
Vores priser starter typisk ved 300 kr. I din stylingprofil angiver du et budget, som vores stylister tager afsæt i, når de sammensætter din boks.

Hvilke mærker kan jeg få i min boks?
I øjeblikket har vi +20 forskellige danske og internationale brands på lager. Her har vi blandt andet tøj fra Zoey og Studio over Adia og My Little Curvy Love, og så er vi rigtigt glade for som de første i Norden at have indgået samarbejde med det britiske brand Scarlett & Jo. Vores stylister køber løbende nyt hjem til lageret ved at udvælge det bedste fra de enkelte kollektioner, som de prøver på egen krop for at være sikre på, at tøjet nu også gør noget godt for figuren.

Vil du have en AnnoAnno-boks med lækkert tøj? Udfyld din stylingprofil her

Hvad synes jeres kunder om konceptet?
De er positivt overraskede over, hvor godt vi rammer deres stil og er glade for, at vi også sender tøj, som de ikke selv ville have valgt.
Du kan læse anmeldelser af vores koncept på vores Facebookside ved at klikke her

Hvis du spørgsmål eller blot ønskler at tale med en af vores stylister, er du hjertelig velkommen til at skrive til os på stylist@annoanno.dk eller ringe på telefonnr. 42 49 00 09 mandag til fredag mellem klokken 09:00 og 16:00.

Vi er klar til at give dig den fylde AnnoAnno-oplevelse – udfyld din stylingprofil her

Alt det bedste,
Camilla Momme, Chef for glade kunder

Kommentér på indlægget

Vil du have inspiration løbende? Så følg med herTilmeld nyhedsbrev

Vil du gerne få seneste modenyheder fra professionelle stylister? Så skriv dig op til nyhedsbrevet.