AnnoAnno præsenterer: Eneste plus size-show under modeugen

05/07-2018

Hvad har manglet under den københavnske modeuge de seneste år? Et modeshow der hylder kvinder med kurver og viser, at lækkert og trendy tøj ikke er forbeholdt kvinder, der kan passe størrelse 38 eller under. Men den mangel bliver udbedret ved den kommende Copenhagen Fashion Week, hvor AnnoAnno står bag det eneste plus size-modeshow, der hylder diversiteten og den kurvede kvindekrop og viser det bedste fra nogle nøje udvalgte stærke plus size-brands forår- og sommerkollektioner for 2019.

Endnu en modeuge uden et eneste show, der viser lækkert og trendy tøj til kvinder med kurver. Sådan så det ud til at blive igen, når Copenhagen Fashion Week indtager hovedstaden til august.

Men nej! Sådan skal det ikke være endnu en gang. Derfor er vi hos AnnoAnno VANVITTIGT STOLTE af at stå bag modeugens eneste show, der hylder den kurvede kvindekrop. Det gør vi med et modeshow, der skal vise, at lækkert tøj og aktuelle tendenser er for kvinder i alle størrelser.

 

En hyldest til den kurvede krop

Med vores show vil vi ikke bare vise lækkert tøj. Vores show er en hyldest til de kurvede kvinder, der alt for længe har været en overset målgruppe i modeverdenen. Vi vil fejre diversiteten og vise, at mode og trends er for alle kvinder uanset størrelse.

”Et modeshow handler om trends og fungerer som en slags rettesnor for skønhedsidealet. Når plus size derfor slet ikke er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, sender det et underliggende signal om, at plus size-kvinder ikke kan være smukke. Det kunne vi ikke være mere uenige i! Derfor har det været helt naturligt for os at stable et ambitiøst modeshow på benene og dermed sætte fokus på, at plus size-fashion er inspirerende, spændende og smukt”

 

Professionelt show og de bedste brands

Når vi siger, at vi vil sætte plus size-fashion på modeagendaen, mener vi det alvorligt. Det for har vi i planlægningen af showet allieret os med en række samarbejdspartnere, der har mange årserfaring med at planlægge og afvikle modeshows. Således bliver AnnoAnno-showet på fuld højde med resten af modeugens shows.

På showet viser vi tøj fra nogle af de brands, vi til dagligt styler til jeres bokse: Det er det internationale brand Studio Untold samt danske Adia, Studio, Gozzip, ZOEY og ONLY Carmakoma.

Vi har valgt at vise disse brands på vores show, da vi mener, de i øjeblikket er nogle af de bedste til at fange tidens tendenser og omsætte dem til lækkert og trendy tøj til den kurvede kvinde.

 

Personlig stil til kvinder i alle størrelser

Det er AnnoAnnos stylister, der med hård hånd, har valgt de bedste styles fra de kommende forårskollektioner og står for at style tøjet, som modellerne viser på catwalken. Men vores show handler om mere end inspiration og vise lækkert tøj. Vi vil vise, at plus size-tøj er mere end blot textil til at dække den kurvede krop. Tøj skal nemlig give alle kvinder i alle størrelser mulighed for at udtrykke deres personlighed med tidens aktuelle modetrends. 

AnnoAnno-showet går over catwalken den 8. august kl. 14 i Lokomotivværkstedet som en del officiel del af Copenhagen Fashion Week. Modeshows er traditionelt set fokuseret mod tøj-indkøbere, som allerede nu begynder at købe tøj ind til forår/sommer 2019, men om ikke længe starter vi også en konkurrence, hvor det vil være muligt for jer dejlige kunder at vinde 2×2 billetter til modeshowet – så hold jer opdateret på vores Facebook side 🙂

 

Kærlig hilsen,

Hele team AnnoAnno

AnnoAnno er personlig styling og inspiration til dig, der bruger størrelse 42 til 56. Hvis du endnu ikke har oprettet din stilprofil, kan du læse mere her: https://annoanno.dk/

Kommentér på indlægget

Vil du have inspiration løbende? Så følg med herTilmeld nyhedsbrev

Vil du gerne få seneste modenyheder fra professionelle stylister? Så skriv dig op til nyhedsbrevet.