AnnoAnno søger stylister på fuldtid

18/07-2019

Hvem er AnnoAnno

AnnoAnno er et nyt online tøj koncept, hvor personlige stylister udvælger tøj til kunderne baseret på en stilsurvey. Vi fokuser kun på kvinder i plus-size segmentet, så vores størrelser gå fra 42 til 56. AnnoAnno blev lanceret på det danske marked for knapt 2 år siden, og har siden vokset kraftigt og er i dag bestående af 12 personer (men vi bliver hele tiden flere).

Du kan læse mere om konceptet her

Vi er på en vildt sjov rejse, hvor vi har planer om at overtage hele Europa. Vi vægter det sociale meget højt, og er alt andet end et samlebåndsjob! Vi er i et kreativt miljø, hvor vi i fællesskab alle sammen gør alt hvad vi kan, for at give en ekstraordinær oplevelse for vores kunder. Lyder det, som en rejse du gerne vil med på?

Du kan møde møde to af vores stylister her og høre deres tanker om at være stylist i AnnoAnno

Dine opgaver som stylist:

Din hovedopgave bliver at varetage stylingen af din egen gruppe af kunder. Måden stylingen foregår er at du baseret på kundens stil profil, udvælger tøj som du mener vil passe perfekt til kunden. Du vil få en oplæring i de forskellige produkter vi fører, samt hvorledes plus size styling er forskellige fra mindre størrelser. Efter oplæringen vil du selvstændig kunne sidde og style din kunder i gennem vores systemer. Vi vægter dialogen med vores kunder højt, så en stor del vælger også at booke en tid med stylisten.

Sådan ser vi din profil:

  • Du har en naturlig interesse for mode og synes det er sjovt at shoppe tøj for andre
  • Du er god til at sætte dig i andres sted, og kan finde det tøj som passer andre godt
  • Du er løsningsorienteret, og forsøger at få det bedste ud af situationen
  • Du har det godt i et miljø med fart på, hvor vi alle forsøger at yde vores bedste

Vi søger flere stylister, med forskellige baggrunde og erfaringsgrundlag. En typisk stylist har måske erfaring fra en tøjbutik, men vi vægter diversitet højt, så vi går ikke så meget op i hvad du har lavet før. Det vigtigste er at du har den rigtig indstilling. Har du lidt eller ingen erfaring, har vi en klar oplæringsproces for hvordan vores stylister oplærer dig.

Ansøgning i dag

Send gerne en motiveret ansøgning  os, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du tror du er det perfekte match til dette job. Denne kan du sende til Maria på maria@annoanno.dk. Da vi ansætter løbende, vil vi foreslå dig at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du har lyst til at læse mere om AnnoAnno, kan du bl.a. læse om os i Woman og Femina. Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Kommentér på indlægget

Vil du have inspiration løbende? Så følg med herTilmeld nyhedsbrev

Vil du gerne få seneste modenyheder fra professionelle stylister? Så skriv dig op til nyhedsbrevet.