Kontakt os

Hvordan kontakter jeg AnnoAnno?

Du kan kontakte os på en af følgende måder:

   • Via chatfunktion som du finder i nederste højre hjørne af hjemmesiden. Hvis chatten er offline, kan du skrive en besked. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.
  • Via telefon på nummer 42 49 00 09 mandag til fredag fra klokken 09:00 til 16:00

Vi vil naturligvis altid gøre vores bedste for at hjælpe dig med dine spørgsmål. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har ris eller ros, så vi kan arbejde med at udvikle AnnoAnno til glædefor vores kunder.

Om AnnoAnno

Hvad er AnnoAnno?

  • AnnoAnno er en ny måde at købe tøj online til kvinder, der bruger størrelse 42 til 56. Som kunde hos AnnoAnno er det slut med at svede i ubekvemme prøverum og bruge tid og kræfter på at finde det rigtige tøj til din stil og krop. For som kunde hos AnnoAnno, får du mulighed for at prøve tøj udvalgt specielt til dig af professionelle stylister i fred og ro hjemme hos dig selv. Du betaler kun for det tøj, du vælger at beholde.

Hvorfor er AnnoAnno anderledes?

  • Det er vi kort fortalt, fordi vi mener, det skal være en både nem, spændende og lækker oplevelse at købe nyt tøj, der passer til både din stil og størrelse. Derfor bliver det tøj, du modtager fra AnnoAnno sammensat af professionelle stylister med udgangspunkt i din personlige stylingprofil, som du opretter, når du tegner abonnement hos os. Hos os er det slut med at modtage din onlineshopping i en trist plasticpose. Vi pakker fint ind og sender det til dig i en boks, der også indeholder stylingtips specielt til dig med afsæt i det tøj, du modtager.

Hvordan fungerer AnnoAnno?

  • Du opretter din stylingprofil og oplyser, hvor ofte du ønsker at modtage en AnnoAnno-boks, der bliver sammensat af professionelle stylister med afsæt i din stylingprofil. Det koster 100 kr. for hver boks med specielt udvalgte outfits til dig. Du har 14 dage til at prøve tøjet. Det tøj du ikke ønsker at beholde, sender du retur. Hos AnnoAnno er der både gratis levering og returnering.

Hvilke mærker fører I?

Abonnement

Hvordan opretter jeg et abonnement hos AnnoAnno?

Hvad koster et abonnement hos AnnoAnno?

  • Det koster 100 kr. at få sammensat en AnnoAnno-boks af din personlige stylist.

Hvor tit modtager jeg en AnnoAnno-boks?

  • Når du opretter din stylingprofil, vælger du, om du vil modtage en ny boks hver anden eller tredje måned. Hvor tit du ønsker at modtage en boks, kan du altid ændre på din profil. Denne ændring træder i kraft, når du har modtaget din næste AnnoAnno-boks.

Kan jeg bestille en ekstra AnnoAnno-boks?

  • Ja, du kan altid bestille en ekstra boks fra forsiden af din stylingprofil. Har du behov for tøj til en særlig anledning, kan du også bestille en ekstra boks og skrive en note på forsiden af din stylingprofil om, hvad du har brug for.

Hvordan fungerer mit abonnement?

  • Du tegner et løbende abonnement, der kører, til du selv opsiger det eller sætter det i bero i en periode. Der er ingen bindingsperiode, så du kan til en hver tid ændre eller opsige dit abonnement så længe, der minimum er 7 dage til betaling for styling af din næste AnnoAnno-boks. Du kan ændre eller opsige dit abonnement via din stylingprofil. Klik på Abonnementer under ”Mine oplysninger” øverst på siden.

Hvordan sætter mit abonnement i bero eller opsiger det?

  • Du kan ændre eller opsige dit abonnement via din stylingprofil. Klik på Abonnementer under ”Mine oplysninger” øverst på siden. Ændringerne af dit abonnement træder i kraft med det samme, så længe der er minimum 7 dage til betaling for styling af din næste AnnoAnno-boks. Er der mindre end 7 dage til betaling for styling af den næste boks, træder ændringer i kraft, når denne boks er leveret.

Kan jeg ændre eller annullere min kommende AnnoAnno-boks?

  • Så længe din næste boks ikke er afsendt fra vores lager, kan du altid ændre eller annullere boksen. Vi går i gang med at pakke din næste boks, den dag betalingen for stylingen af boksen bliver trukket på din konto. Du kan altid se, hvornår vi går i gang med at style den næste boks ved at klikke på Abonnement i menuen ”Mine oplysninger” øverst på forsiden af din stylingprofil.

Hvornår modtager jeg min AnnoAnno-boks?

  • Når betalingen for stylingen af din boks bliver trukket fra din konto, går din personlige stylist i gang med at sammensætte fem stykker tøj til din boks. Da vi styler hver boks individuelt, kan der gå op til en uge, før du modtager din boks. Du modtager en e-mail med besked om, at vi er gået i gang med at pakke din boks.

AnnoAnno-boksen

Hvor meget tøj modtager jeg i min AnnoAnno-boks?

  • Antallet af stykker tøj i din boks afhænger af både dine ønsker samt hvilke ting din stylist synes passer til netop dig. Som oftest vil der i boksen være mellem 7 og 10 stykker tøj, dog betaler du altid kun for de ting som du vælger at beholde i sidste ende. 

Hvad er prisen på tøjet i en AnnoAnno-boks?

  • Når du opretter din stylingprofil, angiver du dit budget, og vi vil altid gøre vores bedste for at matche dette bedst muligt. Vi vælger dog nogle gange tøj lidt billigere eller lidt dyrere, hvis vi tror, at produktet vil passe til dig og din stil.

Det koster 100 kr. at få sammensat en AnnoAnno-boks af din personlige stylist. . 

Hvem sammensætter min AnnoAnno-boks?

  • Hos AnnoAnno har vi et team af Danmarks bedste stylister til at sammensætte tøjet i din boks ud fra din stylingprofil. Alle stylister er enten selv plus size eller har et stort kendskab til styling af plus size-kvinder. Alle stylister har stylet for modeblade eller på anden måde markeret sig med stor viden inden for feltet.

Din boks er således i de bedste hænder hos kvinder, der ved, hvordan det rette tøj, kan gøre den store forskel.

Stylingprofil

Hvordan sikrer jeg, at min boks matcher min stil?

  • Jo flere oplysninger du giver os om din stil i din stylingprofil, jo lettere er det for din stylist at sammensætte en boks, der passer specielt til dig. Ud over at svare på spørgsmålene kan du til sidst i spørgeskemaet også skrive mere detaljeret omkring, hvad du ønsker af tøj, og hvad du måske har af udfordringer i forhold til at finde tøj, der matcher dine behov. Du kan også altid skrive til os med feedback til din boks ved at skrive en note på forsiden af din stylingprofil.

Hvad hvis jeg ikke ved, hvilke størrelse jeg er?

  • Du tager afsæt i det tøj, du allerede har i din garderobe. Ud fra den feedback vi får, når du returnerer tøj fra din AnnoAnno-boks, vil vi løbende justere de størrelser, som vi sender til dig. For at hjælpe din stylist med at finde den rigtige størrelse til dig, kan du skrive dine mål i det sidste felt i din stylingprofil. Du skal skrive mål for bryst, talje og hofte.

Hvordan ændrer jeg i min stylingprofil?

  • Du kan til en hver tid ændre oplysningerne i din stylingprofil. Det gør du via forsiden på din stylingprofil under ”Min stylingprofil” øverst på siden. Her kan du i dropdownmenuen vælge det punkt i profilen, som du har ændringer til. For at vi kan tage højde for dine ændringer i din næste boks, skal du foretage ændringerne, inden vi går i gang med at style boksen. Den dato kan du finde  under ”Mine oplysninger” øverst på forsiden af din stylingprofil. Vælg ”Abonnementer” i dropdown-menuen og klik på vis abonnement.

Hvad hvis jeg har særlige ønsker til min næste AnnoAnno-boks?

  • Så kan du skrive en note på din stylingprofil. Så tager stylisten højde for dine særlige behov, når hun sammensætter din næste boks.

Ændringer til min AnnoAnno-konto

Hvor dan ændrer jeg min e-mailadresse?

  • I ”Mine oplysninger” øverst til højre på forsiden af din stylingprofil vælger du i dropdownmenuen punktet ”Betalingskort”. Her sletter du det eksisterende betalingskort og tilføjer et nyt.

Hvordan ændrer jeg mit betalingskort?

  • Det gør du under ”Mine oplysninger” øverst til højre på forsiden af din stylingprofil. Her vælger du ”Kontodetaljer” i dropdownmenuen.

Hvordan ændrer jeg mit password?

  • Det gør du under ”Mine oplysninger” øverst til højre på din stylingprofil. Her vælger du ”Kontodetaljer” i dropdownmenuen.

Henvis veninder

Hvor meget kan jeg optjene ved at henvise mine veninder?

  • Der er intet maksimum på, hvor meget du kan optjene.

Hvor kan jeg se hvor meget jeg har tjent på at henvise veninder?

  • Det kan du se på din stilprofil under menu punktet ”Henvis veninder”. Nederst på siden kan du se, hvor mange veninder du har henvist.

Hvordan benytter jeg min unikke henvisningskode?

  • Du benytter koden ved at sende en note til din stylist fra din stylingprofils forside. Her skriver du din unikke kode og oplyser, om de 100 kr. skal dække betaling for din næste styling eller om de skal bruges som yderligere rabat på det tøj, du køber i din næste AnnoAnno-boks.

Hvordan modtager jeg 100 kr. for at henvise en veninde?

  • Du modtager automatisk en mail fra AnnoAnno, når din venindes betaling er godkendt. I mailen får du en en unik kode, som giver dig 100 kr. rabat. De 100 kr. kan du enten bruges til betaling for styling af din næste AnnoAnno-boks eller en på yderligere rabat på det tøj, du køber i din næste AnnoAnno-boks.

Hvordan kan jeg tjene 100 kr. ved at henvise mine veninder til AnnoAnno?

  • Det gør du ved at dele linket til AnnoAnno via ”Henvis veninder” på forsiden af din stylingprofil.

Betaling

Hvorfor skal I have mine kontooplysninger, før I sender en AnnoAnno-boks?

  • Det skal vi, fordi det koster 100 kr. at få stylet en boks.

Modtager jeg en kvittering?

  • Ja. Du modtager en e-mail med oplysning om, at der er blevet trukket 100 kr. på din bankkonto.

Hvordan finder jeg ud af, hvad hvert stykke tøj i min AnnoAnno-boks koster?

  • Du kigger på den følgeseddel, du modtager sammen med din AnnoAnno-boks. Her her der en liste over det tøj, du har modtaget, og hvad det koster.

Hvornår skal jeg betale for det tøj, jeg beholder?

  • Fra pakken er leveret til dit posthus, har du 14 dage til at prøve tøjet og beslutte dig for, hvad du vil beholde. Når vi har modtaget dine returvarer, trækker vi betalingen for det tøj, du beholder. Herefter modtager du en faktura, hvor du kan se beløbet, vi har trukket på din bankkonto. Beholder du alt tøjet i din boks, modtager du din faktura, når vi har noteret, at du ikke returnerer noget fra boksen.

Hvad hvis jeg ser et AnnoAnno produkt billigere et andet sted?

  • Vi samler på tilfredse kunder. Derfor matcher vi naturligvis prisen, hvis du finder et af vores produkter i en anden dansk webshop til en lavere pris. Samtidig skal størrelsen på det tøj, du har modtaget fra AnnoAnno være på lager i den anden webshop.  Vores prismatch gælder kun i umiddelbar forlængelse af, at du har modtaget din AnnoAnno-boks og endnu ikke har betalt for tøjet i din boks.

Finder du et af vores produkter billigere i en anden dansk webshop, sender du linket til produktet i webshoppen samt dit ordrenummer til stylist@annoanno.dk. Så  sørger vi for, at differencen bliver fratrukket din faktura

Levering

Til hvilke lande leverer AnnoAnno?

  • Vi leverer kun til adresser i Danmark.

Hvad koster det at få leveret en AnnoAnno-boks?

  • Det er gratis.

Hvordan bliver min boks leveret?

  • Din AnnoAnno-boks bliver sendt med GLS og leveret til dit nærmeste posthus.  Du modtager en e-mail, når boksen bliver sendt fra vores lager. I e-mailen er der en track and trace-kode, så du kan følge din boks. Du modtager en e-mail fra GLS, når din pakke er klar til afhentning. Har du oplyst et modbiltelefonnummer, modtager du også en sms.

Hvordan ved jeg, hvornår min AnnoAnno-boks er blevet sendt?

  • Når vi sender din boks, modtager du en e-mail. Her finder du også en track and trace-kode, så du kan følge din ordre.

Returnering

Skal jeg betale for at returnere det tøj, jeg ikke vil beholde?

  • Nej. Det er gratis, hvis du benytter den forudbetalte fragtlabel, du modtager sammen med din AnnoAnno-boks.

Hvordan returnerer jeg det tøj, jeg ikke vil beholde?

  • Du putter tøjet tilbage i boksen og sætter den forudbetalte fragtlabel, du modtager med dit tøj, på boksen og sender den retur.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har modtaget en returlabel, eller den er blevet væk?

  • Så sender du en mail til stylist@annoanno.dk. Så sender vi dig en e-mail med en returlabel, som du kan printe og sætte på din returboks.

Hvornår skal jeg senest returnere det tøj, jeg ikke vil beholde?

  • Det skal du senest 14 dage efter, din AnnoAnno-boks er ankommet til dit lokale posthus.

Hvad sker der, hvis jeg overskrider denne deadline?

  • Så trækker vi pengene for tøjet på din bankkonto.

Hvordan ved jeg, om I har modtaget mine returvarer?

  • Når vi har modtaget dine returvarer, sender vi dig en faktura med en oversigt over de varer, du har valgt at beholde. Hvis du ikke har valgt at beholde noget, modtager du stadig en e-mail, som bekræfter, at du har valgt ikke at beholde noget.

Bytte til en anden størrelse

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil beholde et stykke tøj, men størrelsen er forkert?

  • Du sender tøjet retur og angiv ”Byt størrelse” som returårsag. Samtidig skal du huske at notere, hvilket størrelse vi skal sende til dig. Der er gratis levering og eventuel returnering af den nye størrelse.

Hvornår kan jeg forvente at modtage den nye størrelse?

  • Når vi modtager din returpakke, gennemgår vi din returseddel. Hvis vi har produktet på lager i den ønskede størrelsen, sender vi det inde for et par dage. Hvis produktet er udsolgt i den ønskede størrelse, modtager du en e-mail med besked om dette.

Skal jeg betale fragt for at få leveret produktet i en ny størrelse?

  • Nej. Vores levering er altid gratis.

Kan jeg returnere det tøj, jeg modtager i den nye størrelse?

  • Ja. Det er gratis, når du benytter den forudbetalte returlabel, du modtager med tøjet.