Vi nægter at købe ”konet” tøj!

28/08-2019

Vi kan umuligt være de eneste, der oplever, at det meste plus size tøj hurtigt kan gå hen og blive ”konet” enten i print eller pasform. Vi undrer os over den manglende forståelse for, at kurvede kvinder også gerne vil føle sig moderigtige og smarte og måske endda ligefrem sexede. Vi hører desværre gang på gang, hvor svært det er at finde smart tøj, når man har nået en vis størrelse, og det er mildest talt frustrerende!

”Vi vil ikke gå på kompromis. Vi er i en kamp mod konet tøj – men det er vores forpligtelse af tage denne kamp op, for der er ingen andre, som gør det! Vi bringer moderne styles hjem til de af vores kunder, som er trætte af at gå i konet tøj, og som synes udvalget er for dårligt. Vi nægter at købe konet tøj!

Vores mærkesag er, og har altid været, at vi gerne vil have den kurvede kvinde til at føle sig tilpas, tilfreds og tiltrækkende! Uanset om du er en størrelse 36 eller 56, så fortjener du at gå i tøj, der får dig til at stråle. Derfor er vi vilde med den unikke mulighed, vi har hos AnnóAnno til at købe enkelte styles ind fra både danske og internationale brands. Vores indkøber, Maria, er meget opmærksom på problemet, når hun udvælger styles.

Vi holder os opdateret på nutidens trends ved blandt andet at tage på Copenhagen Fashion Week – samtidig med at vi holder et skarpt blik på alle de spændende brands i DK og udlandet

Vi så privilegerede, at vi kan få lov at plukke de fedeste styles ud fra en kollektion. Vi behøver ikke tilbyde det hele. Vi kan gå med lige præcis de ting, som vi ved at vores kunder elsker og drømmer om. Uanset hvilken stil, de har.

Nedenfor har vi samlet nogle eksempler på hvordan nogle simple elementer, kan fuldføre en smart look – som ikke er konet:

Vores stylist Rachel, rocker denne klassiske power-kjole fra I.Scenery. Se, hvordan den smukt fremhæver hendes arme, og hvordan detaljen med bæltet viser hendes flotte figur. Hun har stylet den med en klassisk høj hæl og strømpebukser fra Festival, men forestil dig denne kjole med hvide sneakers eller med rå støvler.
Vores stylist Christina viser hendes feminine og rå stil med den lækre kimono fra Zhenzi, sammen med top og rå bukser fra Zoey. Selvom printet på kimonoen nemt kunne blive lidt damet, har vi her stylet dem ungt og hipt. Ingen vil nogensinde tænke ”konet”!
Her er Christina hoppet i endnu en kimono, denne gang fra Junarose. Bukserne er fra mærket Only Carmakoma. Det her er det mere afslappede look, men det er stadig tjekket og moderne, og fremhæver Christinas lækre figur.

Styling gør meget for det samlede look – men det kan være svært at sammensætte. Det er vi eksperter i hos AnnóAnno – så lad os gøre arbejdet for dig! Hvis du klikker på linket nedenfor, kan du læse mere om konceptet og oprette din stilprofil:

Kommentér på indlægget

Vil du have inspiration løbende? Så følg med herTilmeld nyhedsbrev

Vil du gerne få seneste modenyheder fra professionelle stylister? Så skriv dig op til nyhedsbrevet.