Kvinde kend din kropstype

15/08-2020

At beskrive din kropstype er et af spørgsmålene, når du udfylder din stilprofil hos Anno Anno. Det er nemlig en stor hjælp for stylisten, når hun skal vælge det tøj, der bedst fremhæver den enkelte kundes krop. Oplysningen om kropstypen bruger hun nemlig til at udvælge tøj, der skaber balance mellem kroppens proportioner.

Hvad er Anno Anno? Anno Anno er personlig styling og inspiration til dig, der bruger størrelse 42 til 56. Lige nu tilbyder Anno Anno en gratis prøvestyling, Du læse mere her og prøve konceptet helt gratis: https://annoanno.dk/

I forbindelse med kropstyper får Anno Anno jævnligt tilsendt billeder fra kvinder, der har svært ved at definere, hvad det nu lige er for en form, deres krop har.

Er du også i tvivl om din kropstype? Så får du her et overblik over, hvad du skal kigge efter for at bestemme formen på din krop.

 

Sådan identificerer du din kropstype:

Du skal som udgangspunkt forholde dig til dine skuldre og dine hofter samt til dels barm og mave. For det er forholdet mellem disse, der afgør, hvilken kropsform du har. Her kan du få et overblik over de forskellige kropstyper:

Bruger du tøj i en størrelse mellem 42-56?  Få hjælpe af Anno Anno til at finde tøj til din kropstype. Klik på knappen her:

Spejl eller målebånd – sådan bestemmer du din kropstype

Den bedste måde at identificere din kropsform er kort og godt at smide tøjet og stille dig foran spejlet. Det kan måske virke som en grænseoverskridende øvelse, hvilket kan være forklaringen på, hvorfor der er så mange kvinder, der ikke kender deres kropstype.

Men gør dig selv den tjeneste at kigge på din krop. For uanset om du kigger på den eller ej, ser den nu en gang ud som, den gør. Og hvis du lærer din kropsform at kende, kan du få meget mere ud af din påklædning i stedet for bare at dække hele din krop.

Når du kigger på din krop i spejlet, skal du se efter størrelsesforholdet mellem skuldre, talje og hofter og sammenholde det med kendetegnene for de forskellige kropstyper, der er beskrevet oven for.

Hvis det bare er for grænseoverskridende med spejlet, kan du også gøre brug af et målebånd. Få hjælp til at måle bredden på dine skuldre, barm, talje og hofte. Skriv tallene i nævnte rækkefølge på et stykke papir og sammenhold dem med kendetegnene for de forskellige kropstyper, der er beskrevet oven for.

 

Er du blevet klogere på din kropstype?

Hvis du er blevet klogere på hvilken kropsform du selv har, og denne ikke stemmerens med den du har angivet på din stilprofil (Hvis du er medlem hos Anno Anno), så husk at gå ind at opdatere denne. Kropsformen er et vigtigt parameter for din stylist i jagten på at finde det helt rigtige tøj til dig – så gå endelig inde og opdater din stilprofil, hvis du er bleget klogere.

Kærlig hilsen,

Team AnnoAnno

Hvad er Anno Anno? Anno Anno er personlig styling og inspiration til dig, der bruger størrelse 42 til 56. Hvis du endnu ikke har oprettet din stilprofil, kan du læse mere her: https://annoanno.dk/

 

Vil du også være medlem af Anno Anno, så kan du lige nu få en gratis prøvestyling. Klik på knappen herunder og opret din stilquiz:

Kommentér på indlægget

Vil du have inspiration løbende? Så følg med herTilmeld nyhedsbrev

Vil du gerne få seneste modenyheder fra professionelle stylister? Så skriv dig op til nyhedsbrevet.