Magasinet Liv er vilde med AnnoAnno!

09/01-2018

Hos Team AnnoAnno er vi SÅ glade for den fine omtale vi har fået i Magasinet Liv, som du kan læse her:

“Sikke en service! Tøj til mig udvalgt af stylister? Til lige præcis min facon og mine smagsløg? Bragt til min dør? Med gratis levering og returnering. Jeps. Shopper du via det nye danske shoppe-site AnnoAnno.dk, er det det, du får. Og det synes jeg simpelthen er en rasende god idé.

For skal jeg have nyt tøj, er jeg alligevel hende, der køber først og prøver bagefter – foran mit eget spejl i mit eget hjem.

Og det, du gør hos AnnoAnno.dk, er, at du udfylder din stylingprofil – komplet med shoppebudget. Hvorefter du får leveret 5 stykker tøj (udvalgt fra 14 mærker), som du så enten beholder eller returnerer. Og du betaler først, når du har valgt og fravalgt.”

 

I den sidste ende handler vores arbejde om en ting: At gøre en forskel for vores kunder med den personlige styling vi laver til dem. Men i en travl hverdag giver det os rigtig god energi, når et af landets førende magasiner giver os så fine ord med på vejen.

AnnoAnno er personlig styling og inspiration til dig, der bruger størrelse 42 til 56 og samtidig er træt af at gå i forretninger med et uoverskueligt udvalg og ubekvemme prøverum. Vil du have din egen personlige stylist? Udfyld din stylingprofil her

Vil du bare have den korte udgave af, hvordan du kan få din egen peronlige stylist fra AnnoAnno, kommer den her:
– Du udfylder din stylingprofil på vores hjemmeside
– Din personlige stylist vælger det bedste tøj til dig med afsæt i din stylingprofil
– Du modtager din boks og prøver tøjet
– Du betaler kun for det tøj, du vælger at beholde – resten sender du bare retur (fri fragt og retur)
– Det koster 100 kr. at få en boks med lækkert tøj stylet af din personlige stylist – men beholder du bare ét stykke tøj fra din boks, refunderer vi beløbet

Her kan du læse mere om vores koncept

Kommentér på indlægget

Vil du have inspiration løbende? Så følg med herTilmeld nyhedsbrev

Vil du gerne få seneste modenyheder fra professionelle stylister? Så skriv dig op til nyhedsbrevet.