Mød vores nye stylist Maria

23/03-2018

I stylingdepartementet er vi rigtig glade for vores nye kollega Maria. Vi er vilde med Marias gode humør og hendes store viden om styling og stil, som hun gladelig deler med os – og som I også får glæde af, når I modtager en boks stylet af Maria.

 

Maria Andersen

Størrelse: 42

“Jeg tror på, at tøj skal passe til ens krop og ikke omvendt. Det utrolig vigtigt for mig, at vi kvinder holder sammen, og at vi giver hinanden lige mulighed for at føle os lækre uanset størrelse. Jeg brænder så meget for at inspirere, udfordre og give nyt liv til kvinders stil.

Jeg har flere års erfaring som stylist og model hos Carmakoma. Det har givet mig en stor viden om forskellige smukke kvindekroppe, og hvad der passer godt til den enkelte krop.

Personlig stil er virkelig vigtigt, så når jeg styler, er jeg meget opmærksom på at ramme hver kundes stil, da vore påklædning fortæller meget om, hvem vi er som personer – og det handler ikke om, hvilken størrelse, der står på mærket i tøjet.

Jeg styler til hver kvinde med passion for at give noget unikt videre, nemlig selvtillid.”

Kommentér på indlægget

Vil du have inspiration løbende? Så følg med herTilmeld nyhedsbrev

Vil du gerne få seneste modenyheder fra professionelle stylister? Så skriv dig op til nyhedsbrevet.