Mød vores tre nye stylister: Aida, Cecilie og Rachel

19/12-2018

Vi har altid travlt med at style lækre bokse til både gamle og nye kunder. Og vi har ikke fået mindre travlt efter vores fashionshow under modeugen i august, der var modeugens eneste show med modelækkert plus size-tøj.

Derfor er vi så glade for, at vi i stylingdepartementet har fået tre nye fantastiske kollegaer, nemlig Aida, Cecilie og Rachel. Hvis du synes, de ser bekendte ud, gik de alle med stor succes som modeller til vores show, og de er også kendte ansigter fra kampagner for en lang række af de store dankse plus size-brands.

De tre nye på teamet er allerede stor inspiration for resten af teamet, og du har måske også allerede haft fornøjelsen af at modtage en deres boks.

Hvis du ikke allerede har modtaget en boks stylet af Aida, Ceilie eller Rachel, har du noget at glæde dig til – for de er allerede i fuld gang med at bruge deres viden om mode og stil til at lave lækre bokse til AnnoAnnos kunder. Nedenfor kan du læse lidt om dem 🙂

 

Aida Sowe

Størrelse 44-46

“I dag ser jeg tøj som en superfed og sjov måde at udtrykke mig på og ikke som noget, der bare skal overstås så udtryksløst og hurtigt som muligt. Det brænder jeg helt vildt meget for at give videre, da jeg mener, at alle uanset størrelse fortjener at have noget tøj på, som man føler sig lækker og tilpas i! For lækre er vi, nogle af os skal bare skubbes lidt mere for at turde at rocke det. Derfor synes jeg også, det er så fedt, at der kommet så meget mere fokus på os skønne kvinder med kurver – både i form af mange flere tøjmuligheder, samt repræsentation i mediebilledet.

Mine mange års erfaring i modelbranchen har givet mig en sindssyg god indsigt i at forstå den kurvede kvindekrop, og hvad der passer til de forskellige kropsformer. Den viden glæder jeg mig til at dele, når jeg styler AnnoAnno-bokse.”

 

Rachel Bæk Flindt

Størrelse: 44

“Det at føle sig godt tilpas i sig selv, kan til tider være en udfordring. Jeg tror på at tøj med de rigtige pasformer, kvaliteter og farver, kan hjælpe dette godt på vej – for når du føler dig godt tilpas udenpå, vil du også føle dig godt tilpas indeni. Dette var også min oplevelse da jeg arbejdede i en plus size butik, hvor jeg dagligt så hvordan det rette tøj kan gøre underværker for selvtilliden.

Jeg stødte første gang på AnnoAnno da jeg i sommer gik modeshow under modeugen. Her blev jeg introduceret for et koncept, hvor diversiteten og vigtigheden af denne, blev hyldet – et koncept jeg, som plus size-kvinde, både kan forstå og se mig selv i.”

 

Cecilie Steinike

Størrelse 42 – 44

“Du kan ikke regne med at blive behandlet fantastisk, hvis du ikke selv tror på, at du er fantastisk! Jeg mener at alle mennesker er smukke, lige meget hvordan de ser ud! Og så er smukt tøj er jo bare en bonus!

Jeg har altid drømt om at arbejde inden for modebranchen, og for et års tid siden blev jeg officielt curvy model hos modelbureauet LeManagement. Jeg elsker at prøve nyt og anderledes tøj og være med til at inspirere andre til at prøve tøj, som de ikke har prøvet før.  Hvert stykke tøj har sin egen historie, og hvem elsker ikke en god historie? Som stylist hos AnnoAnno glæder jeg mig til at hjælpe med at fortælle din historie.”

 

Har du endnu ikke afprøvet vores koncept, hvor du kan få din egen stylist kan du oprette din stilprofil ved at klikke her

Kommentér på indlægget

Vil du have inspiration løbende? Så følg med herTilmeld nyhedsbrev

Vil du gerne få seneste modenyheder fra professionelle stylister? Så skriv dig op til nyhedsbrevet.