Så er vi klar med strømpebukser til din næste AnnoAnno-boks

06/11-2017

Der er glæde i stylingafdelingen. Det skyldes at  vi endelig har mulighed for at opfylde et ønske fra mange af jer kunder. Nemlig at udvide indholdet i boksene med strømpebukser.

Det er naturligvis ikke tilfældige strømpebukser, vi har valgt at bestille hjem. Vi lægger nemlig vægt på, at vi altid skal kunne tilbyde jer noget særligt, som vi også selv er glade for at bruge.

Derfor har vi til en start testet strømpebukser fra forskellige brands. Det endelige valg faldt på brandet Festival.

En afgørende faktor for valget er strømpebuksernes høje talje, der når op over både mave og mås. Her bliver de siddende, så det er slut med den trælse fornemmelse af strømpebukser, der ruller ned og sætter sig et ubehageligt sted på maven. Samtidig er strømperne også forsynet med kile bagtil, så der er masser af plads til mås og hofter.

Endelig har strømperne også en meget høj elasitet, så de ikke sidder spændt stramt rundt om ben og lår. Det har også den positive effekt, at de ikke løber så nemt.

I øjeblikket har vi følgende modeller på lager:

Priserne ligger fra 170 til 200 kr.

Lad mig tilføje, at Style Emma er sorte med glimmereffekt – helt perfekt til decembers fester.

Har du lyst til at få et eller flere par strømpebukser med i din næste boks? Så giv os besked med hvilken style/styles du ønsker ved at sende en mail til stylist@annoanno.dk.  Vi matcher den rigtige størrelse  ud fra de oplystninger, vi allerede har i din stylingprofil.

TIP! Er du så uheldig, at du river dine strømpebukser, kan du stoppe de løbende masker med en gang klar neglelak. Den putter du på ”uheldet”, når du har taget strømpebukserne på.

Alt det bedste,
Camilla, stylist

Vil du også have din egen AnnoAnno-boks stylet personligt til dig af vores stylister – så læs mere her

Kommentér på indlægget

Vil du have inspiration løbende? Så følg med herTilmeld nyhedsbrev

Vil du gerne få seneste modenyheder fra professionelle stylister? Så skriv dig op til nyhedsbrevet.