Størrelser på tøj er bare et tal – din krop er den samme

18/11-2017

Hvis du spørger, hvad størrelse jeg er, svarer jeg 48/50. For det er de størrelser, jeg har flest af i mit skab. Men hvis du kigger grundigt efter i min garderobe, kan du også finde tøj i størrelse 46 og op til størrelse 54.

Første gang jeg hoppede i en størrelse 46 blev jeg lige så forundret, som da jeg i et prøverum endte i et par bukser i størrelse 54, der passede perfekt.

Nu forholder jeg mig ikke rigtigt længere til størrelsen på mit tøj. For i dag er jeg fuldt ud bevidst om, at tallet i tøjet ikke siger noget om min størrelse. For når jeg en sjælden gang stiller mig på en vægt, har den vist det samme de seneste mange år – nemlig 95 plus/minus et par kilo. Således ved jeg, at størrelsen på min krop ikke ændrer sig synderligt. Det er størrelsen på tøjet, jeg ikke kan regne med. Slet ikke på tværs af landegrænser men ej heller på mærker fra samme land, som jeg ellers har en forestilling om, har det samme udgangspunkt.

Vi gør vores bedste for at ramme størrelsen

Derfor gør vi vores bedste i stylingafdelingen på AnnoAnno for at prøve vores tøj og vurdere, om det er stort eller lille i størrelsen, eller bare hvad man kan forvente. Vi kan desværre aldrig 100 procent garantere, at vi rammer plet i forhold til alle vores kunders forskellige kroppe. Men vi gør vores bedste for at ramme rigtigt. For vi ved alt for godt, at det er rigtig ærgerligt at modtage et stykke tøj med posten, som man efterfølgende skal bytte til en anden størrelse. Det er forklaringen på, at du på vores følgesedler kan opleve forskellige størrelser samt størrelser, der afviger fra det, du har angivet på din stylingprofil.

Men sådan helt generelt skal du ikke fortvivle, hvis du ind imellem, skal have en størrelse større, end du plejer. Men du skal ej heller lade dig forføre af ekspedienter i fysisk butikker, der efter min mening ofte har en træls tendens til at blive så glade på mine vegne, når de skal finde et stykke tøj i en størrelse mindre.

For din krop har nu en gang den størrelse, den har, og en størrelse er blot et tal.

Læs her hvordan du bytter et stykke tøj fra din boks – der er fri fragt og retur

Alt det bedste,
Camilla, stylist

Vil du også have din egen AnnoAnno-boks stylet personligt til dig af vores stylister – så læs mere her

Kommentér på indlægget

Vil du have inspiration løbende? Så følg med herTilmeld nyhedsbrev

Vil du gerne få seneste modenyheder fra professionelle stylister? Så skriv dig op til nyhedsbrevet.