Kundeservice

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. På siden her kan du læse mere om hvordan det hele fungerer og få svar på de mest ofte stillede spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon eller mail, se mere information længere nede på siden.

Konceptet

Vi tilbyder en unik online shoppingoplevelse med fokus på den personlige styling - eksklusivt til kvinder i str. 42-56. Du starter med at oprette din stilprofil, så vi kan lære dig bedre at kende.

Derefter går vi i gang med at sammensætte og udvælge tøj til din boks, baseret på dine præferencer og dit ønskede budget. Du prøver tøjet derhjemme i ro og mag, og betaler kun for det tøj du ønsker at beholde. Resten sender du nemt retur.

Profil og medlemsskab

Hos AnnóAnno er vores medlemsskab gratis og uforpligtende. Så snart du har færdiggjort din stilprofil er du medlem og får adgang til YOUniverse. Som medlem af AnnóAnno YOUniverse får du en masse fordele. Adgang til personlig styling, en unik shop, samt inspiration og rådgivning. Du optjener altid 5% bonus på alle dine køb og der vil være personlige tilbud og rabatter, kun til dig. På Min side  har du nem adgang til og overblik over alle dine medlemsfordele, ligesom du kan lave ændringer til din stilprofil, dit stylingforløb og dine personlige oplysninger.

Ordre

Vi starter din styling, så snart du har udfyldt din stilprofil og afgivet din bestilling. Herefter vil du modtage et online 'sneak peek' på det udvalgte tøj, før vi fuldfører dine endelige outfits, og boksen bliver sendt din vej.
Ønsker du at bestille en specifik vare, kan du altid besøge vores shop, du skal blot være logget ind.

Betaling og priser

Vi har tøj til ethvert budget, og du bestemmer selv hvad dit skal være. Ved en personlig styling betaler du først, når vi har modtaget og behandlet din returpakke, og vi ved hvad du har beholdt. Første styling er gratis og derefter koster en ny styling 149 kr. inkl. gratis fragt og retur.

Levering og retur

Ved en personlig styling tilbyder vi altid gratis fragt og retur. Normalvis tager det 1-2 uger fra din bestilling og indtil du modtager din boks. Hvis du har brug for din boks til en bestemt dag, kan du altid give os besked, og vi vil forsøge at imødekomme det. Du sender blot det tøj som du ikke ønsker at beholde, retur med den forudbetalte returlabel indenfor 14 dage.

Ved køb på shoppen opnår du gratis fragt på ordrer over 499 kr. ellers koster det 49 kr. Du modtager din ordre indenfor 1-3 hverdage og har 14 dages returret. Returfragt koster 39 kr. og fratrækkes det beløb du skal have refunderet fra os.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe
stylist@annoanno.dk
Tlf: +45 42 49 00 09
9-12 Mandag - Fredag

Kontakt os

stylist@annoanno.dk
Tlf: +45 4249 0009
Kl. 9-12 mandag - fredag

Få inspiration til dit personlige look og de bedste stylingtips

TRY AGAIN