Vilkår for oprettelse af gratis profil hos AnnóAnno

Velkommen til vores AnnóAnno! Med en profil hos AnnóAnno bliver du automatisk gratis medlem hvilket giver dig adgang til vores styling service eller personal shop samt adgang til en række fordele såsom rabatter, gaver mv. 

Vi opfordrer dig til at læse disse vilkår for at have en profil og medlemskab hos AnnóAnno grundigt igennem, inden du tilmelder dig. Så ved du, hvad du siger ja til og du får samtidig det bedste indblik i, hvordan du får mest muligt ud af at have din profil.

Vilkårene er gyldige fra 14/02-2023 og erstatter alle tidligere vilkår og betingelser for at have en profil hos AnnóAnno. 

1. INTRODUKTION TIL AT HAVE EN PROFIL HOS AnnóAnno
1.1 At have en profil hos AnnóAnno er gratis, og giver dig mulighed for at op nå gaver, særlige tilbud samt andre fordele, herunder mulighed for at få en adgang til vores personlige shopping service og adgang til vores shop som er skræddersyet til din profil. Du opnår automatisk adgang til disse ved at have en profil hos AnnóAnno. Vi følger din profil, adfærd og køb for at kunne målrette fordele, tilbud og markedsføring til dig.

1.2 Du kan læse mere om, hvordan vi behandlinger dine personoplysninger her.

1.3 AnnóAnno ApS, CVR-nr.: 38701827, Vesterbrogade 12, 1 th, 1620 København V., står bag.

2. SÅDAN OPRETTER DU EN PROFIL
2.1 Det er gratis lave en profil hos AnnóAnno. Du skal dog være mindst 18 år gammel, have et dansk mobiltelefonnummer og en e-mailadresse. Du er selv ansvarlig for, at holde dine kontaktoplysninger opdaterede.   

2.2 Du får en profil hos AnnóAnno ved at oprette og gennemføre en ”Stilprofil” på www.annoanno.dk (”Websitet”). For at kunne færdiggøre din oprettelse, skal du acceptere disse profilvilkår samt give samtykke til, at vi må målrette tilbud og andre fordele til dig (direkte markedsføring).

2.3 Når du har oprettet din Stilprofil, modtager du en velkomstbesked fra os.  

2.4 Din profil er personligt og kan ikke overdrages til andre. Du kan maksimalt have en profil hos AnnóAnno. 

3. DIN STILPROFIL
3.1 Når du har oprettet din Stilprofil, får du din helt egen medlemsside ”Mit AnnóAnno” på Websitet, som du logger ind på ved brug af din e-mail og et selvvalgt kodeord. Her kan du blandt andet ændre i dine personlige oplysninger, finde information om din(e) ordre(r) samt se dine køb og fordele. Du har endvidere adgang til styling service og din egen personlige shop.

3.2 Med en profil hos AnnóAnno modtager du løbende personlige tilbud baseret på din Stilprofil og købsadfærd. Det betyder, at vi tilpasser de personlige tilbud ud fra dit købsmønster og de oplysninger, du har givet os i din Stilprofil. 

3.3 Vi udvikler hele tiden AnnóAnno, så fordele, tilbud og services passer bedst muligt til dig. Vi giver dig også besked, hvis vi introducerer nye tiltag i til dig med en profil hos AnnóAnno.

3.4 Hvis du modtager ’gaver’ i form af fx fri fragt, vil du i samme besked blive oplyst om, hvordan det indløses. Gaver og øvrige fordele kan ikke udbetales i kontanter.

4. DIT SAMTYKKE TIL DIREKTE MARKEDSFØRING
4.1 I forbindelse med din oprettelse af din Stilprofil, giver du dit samtykke til, at vi må kontakte dig med relevant markedsføring, herunder med fordele, inspiration, tilbud, konkurrencer, kampagner, spørgeskemaer m.m., der passer til dig og din profil.

4.2 For at kunne målrette henvendelserne til dig, benytter vi de oplysninger, du har givet os og som fremgår af din Stilprofil, eller som er indsamlet via særskilt cookie samtykke på Websitet. 

4.3 Måden vi kommunikerer med dig på, kan variere inden for rammerne af det samtykke, du har givet os. Vi vil dog oftest kontakte dig på din e-mail.

4.4 Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke under ”Mit AnnóAnno” eller via links i modtagne henvendelser. 

5. SLETNING AF DIN PROFIL HOS AnnóAnno
5.1 Ønsker du ikke længere at have en profil hos AnnóAnno, kan du melde dig ud via ”Mit AnnóAnno”.

5.2 Du skal bruge de fordele mv. du har fået tildelt, inden din profil slettes. Det gælder både, hvis du selv melder dig ud, eller hvis AnnóAnno’s medlemsprogram lukkes ned, jf. pkt. 5.4 nedenfor. 

5.3 Vi forbeholder os ret til at ændre i disse vilkår for at have en profil hos AnnóAnno. I tilfælde af væsentlige ændringer, vil du modtage besked herom på e-mail med 1 måneds varsel. Ikke-væsentlige ændringer og ændringer til din fordel gennemføres uden varsel.

5.4 Vi forbeholder os også retten til helt at lukke for medlemsfordelene ved at have en profil hos AnnóAnno – eller lukke dele af medlemskabet ned løbende. I sådan et tilfælde, vil du modtage besked herom med 1 måneds varsel. 

5.5 Vi forbeholder os endvidere retten til at lukke din profil ned med øjeblikket virkning, hvis vi konstaterer misbrug af dit medlemskab, fx hvis du forsøger at omgå disse vilkår. 

6. KONTAKT OS
6.1 Har du spørgsmål til din profil og dit medlemskab, kan du kontakte kundeservice på stylist@annoanno.dk  eller på telefon +45 4249 0009.

Kontakt os

stylist@annoanno.dk
Tlf: +45 4249 0009
Kl. 9-12 mandag - fredag

Få inspiration til dit personlige look og de bedste stylingtips

TRY AGAIN