Vi hjælper dig med at finde nyt tøj, som du vil elske

Start nu
1. First step

1. Opret en stilprofil

1. First step

1. Opret en stilprofil

Besvar nogle hurtige spørgsmål, så vi kan lære dig at kende og lave en unik styling, baseret på dine personlige præferencer, ønsket budget og kropsform.

Opret profil
2. SECOND step

2. Vi udvælger

2. SECOND step

2. Vi udvælger

Vi udvælger og sammensætter det tøj, vi tror, du vil elske, og som vil passe perfekt til netop dig - men også tøj som kan udfordre din stil og overraske dig positivt.

SE STYLING EKSEMPLER
3. THIRD step

3. Få et sneak peek

3. THIRD step

3. Få et sneak peek

Inden vi færdiggør din styling og sender din boks, ser du et udvalg af det tøj, vi har fundet til dig, og her kan du give din feedback - vi kalder det et 'sneak peek'.

TAG STILQUIZ
4. FOURTH step

4. Prøv derhjemme og behold dine favoritter

4. FOURTH step

4. Prøv derhjemme og behold dine favoritter

Prøv tøjet i ro og mag derhjemme, og få hjælp og inspiration fra de personlige stylingtips i brevet. Beslut derefter, hvad du vil beholde, og returnér resten gratis.

PRØV NUOUR STYLISTS
5. FIFTH step

5. Forsæt din stilrejse

5. FIFTH step

5. Fortsæt din stilrejse

Vi kontakter dig hver 2-3 måned med tilbuddet om en ny styling, men du bestemmer altid selv hvornår du vil have en ny boks tilsendt. På Min side kan du se tidspunktet for din næste styling, og evt. udskyde eller fremrykke din bestilling - måske til en særlig lejlighed. Har din størrelse eller stil ændret sig, opdaterer du det på din profil.

PRØV NU
4. FOURTH step

6. Velkommen til YOUniverse

4. FOURTH step

6. Velkommen til YOUniverse

Hos AnnóAnno er vores medlemsskab gratis og uforpligtende. Når du har færdiggjort din stilprofil er du automatisk medlem af AnnóAnno YOUniverse, og her får du en masse fordele. Adgang til vores personlige stylingservice, en unik og eksklusiv shop, samt inspiration og rådgivning. Du optjener altid 5% bonus på alle dine køb og der vil være personlige tilbud og rabatter kun til dig.

Opret en stilprofilOUR STYLISTS

Ofte stillede spørgsmål

KUNDESERVICE
Flere spørgsmål

Start din nye stil nu!
Første styling er gratis

Lad os inspirere dig med personligt udvalgt tøj og nyttige styling tips. Ingen binding. Prøv tøjet hjemme - inden du betaler. Gratis fragt og retur.
PRØV NU

Kontakt os

stylist@annoanno.dk
Tlf: +45 4249 0009
Kl. 9-12 mandag - fredag

Få inspiration til dit personlige look og de bedste stylingtips

TRY AGAIN